Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Friday, April 23, 2010

SELALU KENA BULI

pic: tulisan hudoh, salotep burok, pastuh bagi lam angpau bajet cam ada duwet..besaarrrr punyew!

Salam.....

ahahahahaha...( suka-suka dulu sat )...

anyway....ni ada sikit buah tangan dari member praktikum aku....duk sebelah meja aku masa dieorang praktikum sama-sama suatu masa dulu...dalam BI said, ' a moment in once upon a time' ..chewahh...almaklum la...dua orang tu ( bib n adibah..haha ), dua-dua budak tesl, aku lak budak fizik, BI tak mantop, selalu kena gelak (batu api sikit, supaya korang nampak jahat )

so, sampai hari ini, aku tak bukak lagi present nie, takot aku teringat dengan member-member seperjuangan, mula la sepi+sunyi yang ada dalam diri tu, bermaharajalela...teringat, aku selalu ambil (bkn curi ye) tisu dieorang, utk ke toilet (paham-paham la erk)..dah pakai baru cakap..hihi...

apa pon, sangat berterima kasih utk semua kawan-kawan yang tak pernah lupa untuk menghargai sesiapa pon kawan/sahabat dia...tak semestinya dengan bagi hadiah, gift or etc lah, tapi pendekatan secara emosi tu lebih berharga aku rasa..hahaha..sowi, tak bapa reti nak express feeling..tidak seseni mana...

jadi kat sini, aku nak cakap...SELAMAT MENGHARGAI KAWAN-KAWAN  anda, tak semestinya nak kena tunggu hari frenzs sedunia je, baru nak hargai kan....hihi..bak kata LOREAL..' kerana dirimu begutu berharga'...bapa RM tu?....tanya la bapak dia.....hahahaa....zaaasss....layan...~

0 comments:

Followers