Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Saturday, April 3, 2010

HARI INI HARI JADI


semua orang mesti ada hari jadi kan..( actually, hari lahir, hari kita jadi tu xto la bila..hihi )...nyway, kadang ingat, kadang terlupa, eventhough besday sendiri or mak ayah or sahabat handai lah...mesti setiap dari kita best giler bila ada someone wish hari bersejarah tu kan?xda present pon dah kira oke sesangat...dah memadai sekiranya teman2 kita ingat n hargai kita..

tapi, bagi insan2 yg spesel di sisi kita, kompom dia dah ready samtin sweet utk insan yg dia kasihi kan?..chewahh...romantik g2...menghargai antara satu sama laen, saling berkaseh syg, x melebihi kaseh kita kepada Allah...

tapi aku x penah dapat pom..( nada sedey gila )...mebi xda org yang anggap aku spesel agaknya...hihi...tapi, kengkawan sentiasa ada utk wish hari mak aku sakit2 perot tuh, then masok wad bersalin, maka kuarlah sowang baby yg comel lg wangi utk menambahkan lg beban keluarga bersama pakej menjadi sowang insan yg paling best di muka bumi nie...heh3..

eh, makin hari, makin bnyak lak aku membebel...nyway, pada semua rakyat jelata beta, beta ucapkan SELAMAT HARI LAHIR kpd sesiapa saja yg lahir hari nie..moga panjang umo, murah rezki, berjaya dunia akhirat...insyaAllah....

~dedikasi teramat best abad nie: tq to izzati ( yon ) coz penah bg kek n belanja kfc 4 my besday...n utk kwn2 len yg meraikannyew same2....i luv u all....muah3..! ~

0 comments:

Followers