Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Tuesday, July 6, 2010

INILAH MAT AKU..~


Assalamu'alaikum...

huhu..ke-busy-an aku kerja sekarang nie buat aku jadi someone yang tak peduli pada keadaan sekeliling aku...blog pun dah nak bersawang mini...

yang pastinya aku windu yang teramat sangat la dengan anak buah aku seorang ni, namanya muhammad danial iskandar tapi ayah aku panggil MAT je..so, sampai sekarang la semua orang panggil mat ni dengan nama dia yang teramat panjang dan telah dipendekkan oleh ayah aku....

mesti MAT pun rindu ANJANG dia jugak..pasti..~

Followers