Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, April 14, 2010

RUMAHKU SYURGAKU


salam...

cerita pasal rumah, konfem ingat kampong..huhu....

ingat kat mat busuq, n ada lagi sorang mat yang aku rindu...=)

anyway, betul ke org cakap, rumahku syurgaku....? bagi aku betul or tak tu tak penting, asalkan isi dalam rumah tu sentiasa disinari NUR KASIH dari-Nya...mm ..itu baru namanya rumahku syurgaku...kan..kan?

so, ape lagi, jgn la malas malas nak tambah NUR KASIH tu, bkn susah sangat, lebih kurang macam gantung lampu kelip kelip time nak raya tuh....berseri-seri dowh...

kalau rumah kita sentiasa berseri & bercahaya cenggitu, konfem best..!

~1camera, 1picture, 1story~

0 comments:

Followers