Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, March 31, 2010

JANGAN BERSEDIH


org slalu cakap...'let gone by gone', xpon 'leave the past to the past, gonna find your future' (aku cakap)... ayat2 nie leh dikatakan as motivation words la kan, utk insan2 yg mebi tgh bersedeh, or frust or ssh hati dalam hal2 yang x mampu kita terima, n lam kepala otak kita...'y it hepen',kan?...

nie yang pentingnyew, bila mana kita sematkan dalam hati, jiwa merdeka 1 malaysia yang aman damai serta makmur dan tenteram neh, SETIAP YANG BERLAKU, PASTI ADA HIKMAH YANG TERSEMBUNYI...dalam idop, mmg perlu wat salah utk bg pengajaran, or lesson pada kita...baru kita tahu camna nk cari jalan penyelesaian...

tp kadang2, salah yg dah TERbuat 2, akan bg effect for the whole life..so bad..hihi..aku nie cakap cam good-good ja..da la...xmo bebel panjang2, nnt busan...

apa lg, sapa2 yg duk sedeh 2, jom g mamak, lepak sambil minum teh tarek..'besa punya'  .jgn dok pikir, salah or silap yg dah terbuat, pk camna nk slesaikan or ayat omputeh, how to solve da prob.....

~ Allah tak suka pada hambanya yang terlalu suka merungut...sikit2 xpa kot.. =D~

Tuesday, March 30, 2010

HANYA DIA

kadang2 kalo ingt betapa khilafnya diri kita sendiri terhadap pencipta kita....masa susah ingat Dia..masa senang wat xtahu ja kan....doa dengan x bersungguh & x seikhlas masa kita susah...masa susah bernazar yang itu, yang ini, dah dapat apa yg kita nak, nazar ke mana, janji ke mana...nyway, macam humaira kata, selalu la ingat Allah...n most of us mesti berusaha ke arah menjadi muslim yang terbaek di kalangan yang terbaek..insyaAllah....

Monday, March 29, 2010

KAWAN BAIK

hahaha....ada request suruh letak nama..tapi bia ja la....yang kenai 2 kenai la noh....yg tak bapa nak kenal tuh...hargailah teman, kawan,sahabat yang ada di sekeliling kita ataupun yang jauh...ramai sebenanya kawan baek neh, tp x larat dah nk conteng kat ketas lukisan nie...but 4 dis time, my new world, they r my besfren...so, korang ada ke besfren????

BESTFRIEND = BF

Sunday, March 28, 2010

ABOUT ME

sedekah paling termudah

Saturday, March 27, 2010

PINTU AJAIB

Friday, March 26, 2010

CINTA ITU BUTA @ BUTA KERANA CINTA

Wednesday, March 24, 2010

KEMBALI KE PANGKAL JALAN

AKU SISWI...~

nilah tempat hambe membanting tulang mengerjakan asaimen yang bertimbun2+men tenet sepuas mungkin...kadang2 meja nie pon jadi katil gak..huhu..wat samtin mesti kena focus!jgn gerak sampai keja selesai...tp aku duk sploh menet, dah g lepak ngn kengkawan..heh3..

milo jadi sahabat sejati kat c2, di samping calculator yg setia menemani..x ketinggalan idola terfemes abad nie,ahaks..yg pic die depan meja kat dinding tuh..malu lah nk cakap...dia yg suh lekat sebenanyew..haha...so, amek hati,lekat la as spirit di kala malam melabuhkan tirai..(siang2 tdo)..

aaa...x ketinggalan....raket ala2 nicole n david kat c2...penah ajak fite ngn dia, tp die x brani..takot aku lak yg pegang world no 1 tennisier..hihi...

yang lekat kat dinding,sexy (x pakai baju tuh)...hihi..tu lah anak hambe...anak buah...sayang woo0o..!

~siswi terbilang negara gilang gemilang tiada 'pengangurang' mcm seberang..~(",)

Monday, March 22, 2010

SUATU KETIKA

mm...teringat zaman2 dok stadi dolu...kejanya, g makmal, pateri yg ni, pateri yg tu..sampai la lampu led 2 menyala...most of my study based on elctronik bila dah last2 sem...penat, tp best...plg best bila makmal 2 black out aku kerjakan, meletop litar lam tangan..pergh! rasa cam nak wat lg..hihi...kepuasan akan kita dapat bila litar 2 dah siap tanpa cacat cela ngan hanya skali buat saja.dats me...slalu maen taram jerk pasang, tapi kompom jadi..hahaha....

bila dah tua2 nie, teringin nak stadi balek...ingt pula kengkawan, lepak mamak pas clas...uish..nikmat lg trasa bila sari xdak clas...leh tdo sampai zoho...bgn smayang, sambung tdo lg..hihi...bajet nk bagi gemok, leh la gagah nek 2,3 kelo...yg penting, suma hosmet stay up sampai suboh men tenet punya pasal...unlimited...donlod cni, donlod sana...bila siang, time utk membuta....

 weekend g pasar malam, then lepak kat tasek proton, tengok kapel2 dating...x ketinggalan servey jejaka idaman dok jonging 3,4 round, peloh2..sexy dowh..haha...tp malangnya dieorg x tgk kiteorg..heh3..so, pakai je spek mata itam, usha puas2..balek umah mkn nasik lemak kukus kegemaran arfa..wakakaka...arfa=nasik lemak kukus addict..

panjang lg nak cita nie, x cukop page daa....~

~kenangan terpendam menjadi dendam...~

Thursday, March 18, 2010

gila2 punya holiday..~

maaf la pada peminat2ku yg tersayang ( ada peminat ke)..hahaha....hambe tgh bercuti di kampong ngn bestnyew..so, x sempat nk update myblog...insyaAllah..lam sari dua lg ada la 2...ni pon duk kat library di kampong...kat umah xleh nk connect tenet,3g xdak....lgpon bz tgk cita2 yg hambe lom khatam lg..yeah..~

Friday, March 12, 2010

presenting 3....~ (4H)

presenting 2....~ (4E)

Thursday, March 11, 2010

ME SELF

Wednesday, March 10, 2010

YANG PALING AKU CINTA

presenting....~

KEMBALI

Monday, March 8, 2010

SELAMAT PAGI CINTA

BILA RASA INI RASA DIA..~

Saturday, March 6, 2010

SEPI & BUTA

SEPI...~

Friday, March 5, 2010

fairlady idaman..pasti!

gila....pas balek dari times square, ada events anjuran F.R.I.E.N.D.S club....mmg teruja nk memiliki sport car....kalo melayu kat luar sana bole wat. kenapa aku takot cuba...so, sape2 yg ada keterujaan, boleh contact...borak2..bincang camna nk jana pendapatan sampai bole beli fairlady hanya dalam masa 3 bulan...n pendapatan 5 angka...lets chek it out! rugi sapa x cuba buka peluang utk diri sendiri..

MISTAKE

Thursday, March 4, 2010

I AM ME..DONT LIKE?..I DONT CARE...



Followers