Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Tuesday, April 6, 2010

DOKTER HATI


salam....
apa itu dokter hati? chewah..dah macam mengaja dalam kelas pulak aku ni..anyway, aku nak ajak korang semua scan hati masing masing..agak agaknya kaler apa la kan?kuning? biru? hijau?uicheh, cam kaler parti kat malaysia ni la pulak!

hah! sambung bab kaler? merah? hmm..tgh di lamun cinta la tu..what ever kaler sekalipun, tp jangan la sampai hati kita ni berwarna hitam.

kalau ada yang sedar tak sedar hati dia kaler hitam tuh, cepat cepat la jumpa dokter & rawat hati korang..hihi...aku ni cakap cam good good je...

tapi sebelum hati kita betul betul bertukar warna ke hitam hitaman, baik fikir cook cook, mcm mana agaknya cara nak putihkannya semula

& kalau dah putih tu, jagalah dengan sebaiknya, sebab kaler putih la yang paling senang nak kotor....

RENUNG-RENUNGKAN...& SELAMAT BERAMAL... ahaks..

~ hatiku berwarna pelangi~

0 comments:

Followers