Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Saturday, September 18, 2010

SADNESS IS BEAUTIFUL..~


assalamu'alaikum...

emm...tiga hari menanggung kecewa..cheyy...macam kecewa yang amat sgt...aku biasa-biasa ja..saja la, buat-buat frust lebih sikit, barulah dramatik episod perjalanan hidup aku ni..apa nak buat, sedeh tu, memang sedeh, tapi dah aku jenis yang cepat cool, mmg takleh nak kata apa lah....hari first memang la agak kuciwa, masuk hari kedua aku chill balik, hidup perlu diteruskan...betul tak?heh3...

anyway, sekarang ni baru lah aku macam buka mata, telinga, lubang hidung semua lah, siapa yang perlu aku pentingkan dalam kehidupan aku sehari-hari....and kesedihan tu sememangnya tersangat lah indah...tak percaya, cuba try test...

kenapa aku cakap indah??

erm...click sini lah..~http://etoidegawan.blogspot.com/2010/08/tidak-dihargai.html

so, apa yang penting??? kompom korang jawab kerjasama macam dalam wonderpets tu kan?? dah agak dah..sebab aku pon tengah buat sama ja macam korang buat..hahahaha....

apa yang pentingnya, hidup perlu diteruskan.....itu ja....hihi..

0 comments:

Followers