Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, September 8, 2010

AKU MENYESAL..~

assalamu'alaikum....

rasa best gila hari ini, sebab tak payah keja, and aku boleh berpesta ria menghabiskan duit gaji yang aku baru dapat semalam...aku beli baju dalam 5 helai, spenda pulak dalam 3 kotak...stok untuk aku pakai bila berjumpa dengan kekaseh hatiku tahun ni..amacam?cara kan? heh! mesti la....

entry ni dah lama aku nak upload, tapi tak kesampaian....kenapa? entahlah...rasa macam menyesal pulak nanti..chewaah...! tapi sebagai seorang yang cun and perasa bagus, aku kena upload jugak entry ni, so, korang boleh la ambil pengajaran atas apa yang telah berlaku pada aku dulu, kini dan selamanya...

entry ini pasal kisah cinta aku, dari zaman kanak-kanak sampailah ke zaman sekarang ni, yang mana ada satu part kisah cinta aku tuh, membuatkan aku terlalulah menyesal dengan keputusan bengong yang dah aku terbuat...

1. zaman sekolah rendah
malas nak cerita sebab entah apa-apa ja a.k.a tak berapa menarik untuk dikongsi yang mana boyfriend aku masa ni seorang yang sangat hensem masa mukanya belum lagi dijajah oleh jerawat batu gunung berapi. tapi sekarang, dah ada awek baru, yang mana aweknya takdak gigi kapak menjadi pilihan berbanding aku yang gigi berlubang.!

2. zaman sekolah menengah
aaa...part ni boleh la nak cerita sikit-sikit...aku jatuh cinta dengan seorang cekgu bahasa melayu, nama dia...ZAMRI MOHAMAD. hensem gila babi bagi aku, tapi selalu dikutuk oleh kengkawan dengan gelaran ' cekgu control macho' ..aahhh..lantak lah dia nak control, bukan kacau korang pon!..aku marah lalu bertambah level kecantikkan aku dengan pipi kemerah-merahan menahan kentut...last-last, cekgu ini bercerai, then aku ingat boleh la masuk line, rupa-rupanya dia dah ada awek lain yang sentiasa cun samada tengah marah ataupun tengah teran berak sekalipun...so, aku redha, membawa haluan ke MATRIKULASI PAHANG dengan harapan bakal bertemu dengan keturunan tengku pahang.

3. matrikulasi pahang
selepas aku putus cinta dengan cekgu zamri, ( walaupun sebenanya aku sorang yang perasan bercinta ) aku bertemu dengan seorang jejaka yang aku panggil syeikh.. masyaAllah..tersangatlah hensem dan kaya raya ( biznesman ), jadi aku buat keputusan yang tak berapa matang untuk bercinta dengan mamat yang hensem dan kaya raya ni tanpa memikirkan risiko yang bakal aku tempuh..nak dijadikan cerita, jodoh tak berapa panjang, jadi hubungan putus di tengah jalan. gila meroyan jugak aku dibuatnya. setahun aku ambil masa nak lupa mamat ni, walaupun dalam masa setahun tuh aku ada berkapel sekejap dengan jejaka tampan dari terengganu, sama-sama study di matrik pahang. sampai sekarang aku termimpi-mimpi kehenseman fahmi nie, tapi apa nak buat, aku yang ngok nie, pergi buat hal, putus lagi..aarrgghh! busan dengan semua ni, aku stop bercinta dengan semua makhluk di muka bumi ini, kecuali kepada Dia aku kembali bercinta...cheewwaahh!

to be continued...~

0 comments:

Followers