Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, September 1, 2010

SAIKO


anda seorang yang saiko?? andalah yang kami cari..~  to be continued..hahaha

aasalamualaikum...
haha...aku tak sempat nak cerita banyak-banyak hari tuh..thats why lah aku cakap to be contionued...emm..still akan dicontinued....tunggu....~

4/9/2010
catatanku hari ini...chewaahh...dah macam diari la pulak..hihi..haa...cerita pasal saiko ni, aku ada satu story nak moly dengan korang semua..sebelum tu aku nak tanya pernah tak korang disaiko oleh someone?? aku?? korang tanya aku??cheh! kompom lah aku selalu disaiko...entah lah kenapa , aku pun kekadang blur jugak..apasal lah aku selalu disaiko..tapi sukacita nya aku nak bagitahu kat sini,aku tak pernah rasa disaiko..wakakakaka...

kesian makcik sorang tuh, nak menyaiko aku, tapi sebenarnye diri sendiri yang saiko sebenarnya, boleh dikatakan dia layak untuk masuk hospital sakit jiwa...hahaha...rilek la makcik, lepak sikit...hidup kena cool..macam aku..hahaha...

tapi terapi paling berkesan, pergi lah ambil wudu', lantas bersolatlah kamu untuk menenangkan perasaan gundah gulana daripada bisikan syaitan durjana..InsyaAllah, kamu akan kembali tenang and tak saiko dah..hihi...

so, alang-alang dah sepuluh malam terakhir ni, wish your hope, my muslims....selamat ber 'LAILATULQADAR'

0 comments:

Followers