Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Sunday, September 19, 2010

LONELYNESS IS TRAGICAL???


Assalamu'alaikum...

eheh..jangan salah paham dengan gambar yang aku paparkan kat atas ni...
apa?? aku lonely?? cheh! berapa kali aku nak cakap, aku ni jenis yang cool...tersangat lah cool sampai korang akan rasa macam duk kat kutub utara bila lepak dengan aku...macam bagus kan?? memang la..!

erm..loneliness is tragical....?? ye ke? ye, tak, entah, tak tahu or apa jawapan korang? kalau tanya aku..depends la..kadang aku suka menlonelykan diri aku, kadang aku ska riuh-riuh...tapi apa yang penting, kena happy selalu laa...cuma loneliness ni kadang-kadang sahaja kita dapat..contohnya time pagi-pagi, ( jangan duk pergi harung jem atas jalan sudah la..) maksud aku, kalau kita bangun pagi-pagi time semua orang tak bangun lagi, atau time semua orang bangun sembahyang subuh and tidur balik sedangkan kita pergi sambung study ke, basuh baju ke or dengan aktiviti masing-masing..konfem rasa macam best gila..tak percaya, cubalah..~

kalau aku, paling best sekali, lepas kerja, kalau rasa nak lepak sorang-sorang, aku pergi je tepi pantai sebelah umah sewa abang ipar aku ni...pergh..dia punya suasana, memang tragik...tersangat lah best...macam best lah...lapang la sikit kepala otak yang duk tengah penat ke, berserabut ke....so, aku wat keputusan, aku nak buat rumah sebijik tepi pantai tuh..hahaha....harap-harap la aku kahwin dengan anak datuk umah banglo tuh...sambil-sambil aku tenangkan fikiran, skodeng anak die pon, macam cara jugak...

pss//: kat pantai tuh, ramai gila kapel tengah memadu asmara....macam-macam skill adaaaa....~

0 comments:

Followers