Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Sunday, October 3, 2010

PAY ATTENTION!!!


hahaha...assalamu'alaikum....

yeah...notis ini ditulis oleh manager aku merangkap bos lah lebih kurang, pada hari jumaat, bersamaan 1/10/10....yang mana aku tengah menikmati cuti hujung minggu bersama mat n dot..dot..dot...kat kampong..

keesokkan harinya, aku pon dengan bangga cakap dengan member-member seperjuangan..'  NI YANG AKU MALAS TINGGAL KORANG TANPA AKU, KONFEM ADA MASALAH..~ hihi..cara kan?

erm...bila baca ayat kat atas nie, macam faham tak faham la lebih kurang....yala, cuba korang tengok nama manager aku tuh...JOANNE...bangsa cina,so no matter lah bahasa melayunya agak tunggang terbalik..tapi still boleh paham la....

aaa..main point yang aku nak bagitahu korang, nak buat sesuatu kerja, tulong lah...tulong buat dengan ikhlas..itu yang dimaksudkan oleh bos aku tuh...bila tak eklas tu yang kerjanya TIDAK ADA HATI....hahaha....kan bagus buat kerja dengan penuh ikhlas nie, dapat pahala, kerja bagus, tak menyusahkan orang lain, tak menyakitkan hati orang lain, and yang paling best, korang akan enjoy lah dengan kerja tu..tak percaya, try la ikhlaskan hati....~

er...tiba-tiba aura windu terhadap bakal suami menusuk-nusuk kalbu sukmaku...dan lantas hatiku berbisik.......' AKU IKHLAS SAYANGKAN KAMU'..~ (>_<)

0 comments:

Followers