Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Sunday, October 24, 2010

SEORANG BUDAK DI McD


assalamu'alaikum....

haha...gelak dolu sat...
nyway, skg duk lepak kat McD....makan beger dia yang tak berapa nak kena dengan taste aku, dah beli, makan la jugak....

aa....apasal aku letak gamba maher zain neh?? ceritanyaaa............masa aku duk melepak la nie,sekarang nie...bukak notebook and layan la maher zain fevret artis bakal suami.. =P...

ada sorang budak laki dalam umo 6 tahun agaknya...makan sebelah meja aku, tertumpahkan dia punya fries atas lantai, tapi dia marah mak dia pulak..hahaha..dengan gaya ala-ala big boss...aku tengok ja la gelagat dia duk bebel kat mak dia yang cun tuh....then ternampak aku layan maher zen video song, aleh-aleh, dia mai join aku, and kongsi fries aku.....?

????...hahahahahahaha.....samtin yang agak unexpected..tapi boleh layan laaa....aku pon bagi la handsfree aku kat dia sebelah and aku pakai sebelah...dah macam anak buah aku pulak...hahaha...nama pon taktaw, mak dia usha aku dengan penuh keriangan!! sebab ada orang jaga anak dia....macam-macam ada..~

0 comments:

Followers