Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Thursday, October 6, 2011

THE TIRED-EST MOMENT



~arrgh...sudah lah....
apa yang sudah??
~entah, aku macam malas nak cakap, dan jugak malas nak taip...
cheh, kalau macam tu, tak payah la update blog, dowh....
~aku punya page, suka hati aku la... =P...ok, fine...aku story...
bajet best...
~lantak la best ke tak, yang penting aku teramat letih...letih gila...haaiihh...
apesal pulak, beb?
~kata tak best, pergi la jauh-jauh...hoh!
hahaha....merajuk macam kambin, macam aku nak layan...ok,ok...cer citer...
~takda apa pon nak cerita, cuma aku nak bagitahu aku letih je la...tu pon susah nak paham??
tahu la.....tapi apakah??
~banyak benda
salah satunya?
~macam biasa, aku letih kena observed....
semua tu kan akan menambahkan lagi skill mengajar, ok what...
~ya, sangat ok...ada aku cakap tak ok?cuma aku letih ja...buat discussion ja pon, nak juga di observed...nak di nilai, nak diberi markah kapada semua kriteria....
maybe kamu tak bagus...sebab tu dia nak observed....
~a'ah, rasanya...hahaha....bukan masalah bagus atau tak, masalahnya aku letih...letih nak explained yang kadang-kadang kelas aku mengajar tak boleh diobserved, tak memenuhi kriteria yang KPM nak....bukan semua periods aku mengajar, perlu juga pengukuhan...
oo000oo....tak tahu la pulak kena cukup segala macam...then?what happened?
~apa lagi, macam biasa, aku akan terangkan yang sekian-sekian period tidak boleh diobserved, kalau observed sekalipun, takda apa-apa skill atau kriteria yang akan dipenuhi...
tapi tetap kena observed kan??hahaha
~mana tahu?
dah kenal, tahu la... =)...then?mesti akan diobserved lagi..
~semestinya...lepas kejadian , dia ada bagitahu yang dia tak boleh nak nilai kerana hanya comunication dalam discussion....haaaihh...part ni yang buat aku letih, dah aku bagitahu, kalau buat pengukuhan ( jawab soalan ) memang tak memenuhi kriteria yang telah ditetapkan.....dan ayat-ayat macam ni aku akan ulang tiap-tiap minggu...best kan??
hahaha..this is best bro...relek la...dah dekat setahun macam ni....dah nak habis dah pon...
~a'ah..aku tengah tunggu saat-saat aku takkan lagi diobserved..macam study dolu-dolu...
sabar la...masa tu akan sampai...
~yang ko bajet macam bagus je nasehat aku ni apehal??
ska hati lah....ada aku kesah?
~ska hati kamu la wes...

p/s : banyak benda lain lagi yang buat aku letih....aaarrggghh....letihnya...letih....letih....!

0 comments:

Followers