Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Monday, August 1, 2011

RAMADAN DI TANJUNG MALIM




Salam ramadan al-mubaraq...
haaiihh....banyak betul tempat-tempat yang aku pernah pijak buminya untuk berpuasa...di matrik, di universiti, dan sekarang kat tempat cari pasal..eh..cari rezeki da....dan tempat yang paling pernah jauh aku duduk untuk berbuka puasa...
tapi asyik terkenang nasik lemak kukus makcik tg.malim, sup encik saudagar juga di tanjung malim, cendawan goreng adik hensem berjerawat, jugak kat tg.malim...tu belum cerita pasal tomyam I LOVE U corner, ikan bakar ketoyong, chiken chop  easy cafe, aarrgghh............!banyak lagi lah!...

bila la aku nak balik makan semua tu.....lagi best kalo leh lepak dengan korang yang kat atas..ada ramai lagi, kalo asyik upload gamba semua, esok pagi pon tak habis .....

tak kisah lah...walau kat mana pun korang sekarang....SELAMAT MENYAMBUT BULAN PUASA... (^_^)...tak saba nak balik kedah..hoh!

0 comments:

Followers