Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Thursday, June 24, 2010

UNTUK YANG SUDAH BERKAHWIN


assalamu'alaikum....

pada pasangan yang dah kahwin..YANG SUDAH BERKAHWIN SAHAJA.....

jangan jual mahal untuk tidak mengatakan rasa cinta anda pada para isteri kamu semua....

bukan kena bayar nak kata benda-benda yang cenggitu....dulu time bercinta bukan main lagi, mesej I LOVE U tak berhenti, call pulak setiap semenet untuk hanya ucap ' I SAYANGKAN U LALING '..hihi.. berhabis puluhan ratus ringgit pun, sanggup....

so, yang belum kahwin tuh, cepat-cepat la g menikah....jangan bawak lari g oversea ( SIAM ) sudah la...cheh! hampeh...! hampeh lagi sekali untuk sesiapa yang duk bawak anak dara orang lari tuh ( kalo yang ada dara lagi la ) ....ingat dieorang tu apa benda?? bawak lari sesuka hati....yang perempuan pula..ingat lah muka mak ayah masa nak berlari ke overseas tuh,oke...jangan jadi anak derhaka pulak..hampeh! aarrgghhh....dah la...mls aku nak membebel pasal lari-lari nie, penat!

~.SELAMAT MENGUCAPKAN KATA SAYANG..~

0 comments:

Followers