Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, June 9, 2010

THE ORIGINAL



heh!...assalamualaikum...

aku duduk di kampung sekarang nie, so, 3g takdak pulak..kena datang pekan kuala nerang, baru boleh layan...hahaha..sedeh kan? tapi aku rasa best ja...

anyway.....sekali sekala naik motor datang pekan kuala nerang nie, enjoy ya amat...dah sekian lama aku tak naik motor nie, duk lanyak honda tu ja nak ke mana pun...( nak bagitahu, aku ada keta ) tapi la nie, nak jadi low profile la sikit....( sikit ja, tak banyak )

sekali skala juga aku perlu berpijak dibumi nyata, ya la...dulu pernah susah ( la nie pon takda la senang sangat ) jadi, aku kembali ke alam macam sekolah-sekolah dulu la....hahaha..naik motor macam budak-budak....and yang paling bestnya, sepanjang jalan orang ngorat aku...( mebi perasan or betul-betul )

so, baca la ayat kat atas nun...orang putih dia tulis..aku tak reti...~

0 comments:

Followers