Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, June 30, 2010

HIDUP SEMPURNA



Assalamu'alaikum...

ada orang cakap, kalau nak rasa hidup kamu sempurna, kamu perlu menangis....betul ke???

entah la..yelah kot..kalau ikut pendapat kat kepala otak aku ni, kita menangis kerana kesilapan, musibah, kemalangan yang menimpa kehidupan kita..insyaAllah....then kita pun menangisi nasib kita yang tidak menyebelahi kita on that time lah....

so, dari pengalaman, kesilapan yang telah kita perbuat akan mengajar kita erti kesempurnaan itu sendiri, itulah kot yang orang selalu cakap, hidup memang kena ada buat salah, kalau tidak kita tak tahu apa yang terbaik dalam hidup kita...walaupun pada dasarnya kita rasa macam kita dah buat yang terbaik untuk hidup kita kan?..heh heh...itulah korang....selalu perasan bagus...

so, jangan la pulak pergi cari pasal semata-mata untuk menangis....untuk dapat kesempurnaan tu..banyak lagi cara lain..  ~ akan bersambung..~

0 comments:

Followers