Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Friday, April 13, 2012

THE CALLING

truutt...trruuutt....
henpon nokia aku bunyi daa....
dari lagunya pon aku dah tau sapa yang call...and dengan malasnya aku pon angkat...

aku : hello...( dgn nada yang teramat malas )
budak : father mana, father?
aku : (dalam hati ) ..salam pon tak bagi, main terjah ja...terkadang kalau aku malas, aku letak je terus..kalau aku rasa kesian, jawab la jugak..'emm...awat..'
budak : cepat laa....father mana?
kepala abah dia..ingat aku kawan sekopi dia ke hape...sebab aku ni terlalu sabar, paling kuat, aku letak jela tipon..senang cerita...

kalau ikotkan hati aku yang tak berapa nak panas ni, dah lama makan pelempang kot budak tu...tapi nasib baik jugak, dia anak orang len,kalau la anak aku..ish...bukan stakat pelempang aku bagi...bonus aku tambah,sekali dengan penyepak back kick makan dia...

apa??aku emosi??hehe....ada la sikit..

WHOiI!! tak kena batang hidong boleh cakap la...cuba kalau budak berhingus lagi cakap macam tu dengan korang...cheh...agaknya tambah lagi bonus yang aku dah bagi FOC tadi...

aaa...tu baru namanya emosi...setakat yang macam kat atas tuh..takda apa-apa sangat...

so, last but not least..kenali pasangan anda..hahahaha...jangan dianiaya dan teraniaya....nanti duk nyanyi lagu 6ix sense  menyesal tuh pulak...wakakaka....

0 comments:

Followers