Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Thursday, April 5, 2012

BILA AKU KEMBALI

owh...penat rasanya mendahului level yang tak pernah aku jangka dalam hidup ni...ada indah, ada gundah...well, bila kita terlalu biasa dengan benda biasa, mebi tak brapa nak ready untuk benda yang agak luar biasa...apa?example?? anything...semua orang akan melalui fasa tu, and tak semua orang juga sama untuk menilai satu benda yang tak biasa tu adalah biasa tapi sebenarnya luar biasa atau biasa...korang faham ke apa benda yang aku duk bagitahu nie?

haha...tak paham, takpa...baca banyak-banyak kali sikit, moga-moga dibukakan pintu hati...

ya Allah...cakap pasal pintu hati, aku teringat yang aku sangat susah nk buka hati ni terima budak tu..haaihh..apa nak jadi aku ni...nak kata tak cerdik, buleh la kalo nk jawab kali-kali..tapi tulah...ilmu hisab takkan sama dengan ilmu tauhid...payah...memang payah nak kata...moga-moga aku lebih rasional dalam menggunakan hak berfikir yang aku ada..



mm..cuti ada lagi sebulan...sangat syahdu...selama duduk di bumi borneo, terlalu letih suda dengan life yang kadang-kadang tak berapa nak fair, ataupun aku yang saspek lebih dengan kesempurnaan hidup yang aku nak...padahal, yang meletihkan tu lah yang paling ringan pernah aku lalui..siapa tahu...

ya..ya...takdak siapa pun tahu..hanya diri sendiri ja la kot..

0 comments:

Followers