Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Thursday, June 9, 2011

BUKAN NAK JUAL ORANGNYA

assalamu'alaikum...

hahahahahahhahahaha...( gelak macam dah sewel )..aku pon tak tahu apesal ala ku gelak tak pasal-pasal...mereng pon ada...gila tu ada sikit-sikit....

2 minggu bercuti kat semenanjung setelah balik dari bumi 'italy', OWH...! er..best la jugak...lepak dengan kengkawan yang kuat 'bersukan' ( cekgu y0n dan kawannya) ditambah dengan lepak dengan ahli famili..( lepak bersama suami tak disebutkan disini kerana kelucahan melampau )

so, bukan kehidupan di semenanjung yang aku nk cerita kat sini...tapi ada announce aku nk display sebenarnya.....

ceritanya...encik mana entah ( perasan hensem je lebih ) mintak tulong aku iklankan muto dia dalam blog aku yang feymes tak hengat ni untuk tontonan umum, yang mana dia dah busan naik kawasaki ninja dia yang lebih cun kalau aku yang bawak, untuk dijual kepada sesiapa yang berminat...kerana minat encik tadi dah bertukar kepada muto berkuasa jet turbo syeikh muzafar syukor (ex BF aku dulu ) pulak, dan bukan performance ala-ala ninja turtle cerita kartun kura-kura zaman aku kanak-kanak ribena dulu...

sila tonton dulu....~

 250cc/ RM15000++

 ok...sudah puas menonton??belom lagi???di ulang lagi sekali..usha muto sahaja, bukan orangnya..ok...

so, bagi sesiapa yang berminat nak memiliki muto ni ataupun stakat nak tanya-tanya buang masa pon boleh...emelkan kat etoi_bijak@yahoo.com...traksaksi hanya diterima dalam ringgit malaysia dan brunei/singapore dolar sahaja...

0 comments:

Followers