Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Thursday, February 17, 2011

AWAK TAKNAK KAWAN DENGAN SAYA DAH KE?

tiada perkataan yang sesuai aku rasa,untuk aku express feeling aku sekarang nie, betapa aku rasa tak boleh blah ya amat...GILA ah...

sekali sekala, baru aku tahu, hidup menumpang ni sangat complicated...haaihh...kusut! ditambah dengan orang yang tak bermoral..cheh!
kehidupan sekolah yang best, tapi kehidupan di rumah yang hampeh....

lalu, bila ada je masalah, hidup agak-agak rasa tercabar, bayangan-bayangan kekasih hati pon menjelma bak mercun macam malam cap goh mei nie..'adeeiii...kalaulah awak ada dekat dengan saya, tenang sikit hati ni walaupun awak tak boleh nak selesaikan, kongsi pon jadilah'...

teringat dulu-dulu, kalau kusut, awaklah yang saya cari....awaklah orangnya....tapi tu dulu...sekarang awak dah tak nak kawan dengan saya lagi..sebab saya jahat...

0 comments:

Followers