Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Tuesday, July 5, 2011

hari isnin, 4 julai 2011....

pagi yang bagi aku cukup pressure, sebab kejap lagi aku nak kena ajar pressure sambil biasanya diobserve mentor kesayangan yang sangat rajin tahap dewa & baik hati tahap dewi....

kelas awal gila, 6.45am aku dah kena ready di makmal fizik, tapi dimaklumkan, makmal banjir pulak, paip dalam bocor dengan sengajanya...jadi dengan malasnya aku gerak pergi kelas untuk mengaja...

cekgu 1 : cekgu eton, apesal u hiding-hiding ( sembunyi-sembunyi) ni jalan??
aku : eh, nilah gaya jalan yang termancho skg...( still lagi aku hiding and tengok dekat mentor aku, takot-takot dia perasan aku dah nak gerak gi kelas...)

~melangkah je dari pintu bilik guru, aku pon dengan bestnya berjalan penuh yakin, dalam hati : " haha, dia tak nampak, mintak-mintak tak ingat kelas aku sekarang ".....~letih diobserve setiap period~

sampai kat kelas....mcm biasa...greeting is the most important..'good morning clas'...dari sayup-sayup kejauhan aku dapat lihat dengan jelas mentor aku dah siap duduk dengan selesanya di belakang...haaaaiihhh...lagi awal dari aku rupanya...

pressure semakin bertambah, fokus sudah hilang, dan pengajaran+pembelajaran jadi kurang teratur....

owh tuhan..bila agaknya aku boleh bebas~

0 comments:

Followers