Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Sunday, November 7, 2010

JIWA YANG DIBELI


yeah..~
assalamu'alaikum...
sudah lama tak meng-up-date- kan blog nie...busy dengan tugasan baru yang telah dipertanggungjawabkan...
apa??tugas apa??
~ ada la...~

bukan nak bincang pasal tugas tersebut..tapi seperti gambar di atas lah....tergolongkah kita sama dengan ayat di atas??

entah
tak tahu
boleh la
apa kejadahnya
atau..
jawapan yang kita nak => semestinya lah tergolong dalam golongan yang jiwanya telah dibeli oleh Allah SWT..memang bertuahlah sapa-sapa yang terpilih nie...

hah?? macam mana nak jadi 'the chosen one'??

erm...tak perlu dihuraikan kot...semua boleh faham....solat, taubat, beribadat ( bukan solat sahaja dinamakan ibadat ),berzikir, berselawat, bermusafir, & jangan lupa berbuat baik dengan semua orang selain daripada mencegah kepada kemungkaran walaupun hanya detikan di dalam hati ( selemah-lemah iman )...

chey...aku kalau bagi nasihat dalam blog nie memang macam goog-good....tak payah duk mengumpat aku la time duk baca blog nie, tahu sangat dah...hahaha...
 
so, selamat menjual jiwa anda...~

0 comments:

Followers