Pages

selamat menjamu selera di laman kalam etoi.com....segala pendapat yang memuji amat dialu-alukan....kritikan tidak diterima..tapi kalo eklas...bole je..pliz welkam 2 my page...hihi..('',)

Wednesday, March 9, 2011

BOLEH Laa.....~

Assalamu'alaikum...erm...nak kata susah tu, tak jugak..nak kata senang pon..tak juga...tengah-tengah...ah, biar lah...lama-lama nanti, biasa lah tu..harapnya....jam di monitor dah pukul 9am...clas pukul 9.25am..kena cepat ni, nanti tergantung ceritanya...lajuuuu...!

hahaha....laju tu cepat rupanya..aku ingatkan hanya untuk velocity, acceleration and seangkatan dengannya.....
yeah...entry hari ni khas untuk budak-budak yang tengah nak membesar sebagai seorang belia yang berwibawa ( harap-harap ) di bumi malaysia nie..haha...

ceritanya ( terpaksa mengaku ).....

pada satu hari, maybe terlalu busy, tak sempat aku sebagai seorang awek yang agak cun lagi kacis nak menelaah kembali ( dah lama baca, ingat-ingat lupa ) untuk pengajaran & pembelajaran yang seterusnya...jadi, sebagai langkah bijak lagi intelligent, aku dengan yakinnya suruh budak-budak kelas tersebut untuk baca sendiri bab-bab tertentu mengikut kumpulan yang telah dibahagi oleh aku sendiri dalam masa yang telah diberi dan seterusnya perlu menerangkan di depan kelas...tudia...cekgu yang tak study, budak-budak kena present, bukan apa, nak latih bakat-bakat kepimpinan yang ada dalam setiap pelajar ( cover sikit ).

so, rentetannya....~

 kumpulan sukarela pertama : jeremy, jareth, & sebastian

nampak macam suka jadi pembentang


 boleh laa....7/10 untuk kumpulan ni...



untuk sukarelapaksaan yang kedua....~
adib, hillery, samson ( tgi, sederhana, rendah )

kecit bukan sebarang kecik ni, sekali mengaja, ada gaya pengetua.. =p

boleh la...5/10 untuk kumpulan ni..sebab bila tanya soalan, rujuk buku 3,4 jam baru dapat jawapan

sesi soal jawab


pembentangan terakhir...~

williey, fabron,angeline ( sorry kalau nama salah )

belum habis terang dah sibuk nak tanya daa... hehe..

terlalu asyik sampai tertidur..ish..ish..ish..

tiba-tiba telah terpilih untuk sesi soal jawab...=)

nasib baik jawapan betul...mimpi jawapan agaknya..

orang present kat depan, entah apa yang dia buat tengok ke belakang

boleh laa...7.5/10...untuk kumpulan ni..

so, tahniah atas kejayaan anda memberanikan diri untuk bercakap di hadapan...kerja senang, untuk menyenangkan..sesiapa yang jadi presentor kat depan nie, memang untung lebih...akan ingat apa yang diterangkan, so harap-harap lulus cemerlang...insyaAllah...

majulah sukan untuk kolej!

eh..majulah , lajulah...!

0 comments:

Followers